Friday, October 9, 2009

Vintage hairstyling 2nd edition!


The 2nd edition is out! They say it's bigger and better than the first one. I have the first one and i have to say, it's a splendid book. It helps you, step by step, to create beautiful vintage hairstyles. Check out their Bobby Pin Blog too!
Order the book!

6 comments:

 1. Wow, I want this book... when I get a longer hairstyle. Even though I'm too lazy to style my hair.

  And, must to say; at last you set up a blog! I've been waiting for it when I saw your photo... was it Hel Looks? And later I saw more in Tyylitaivas, where I was only a stalker. I absolutely love your style.

  And, thank you about Tom Waits quote in the sidebar. One of my favourite musicians.

  ReplyDelete
 2. There is also great styles for short hair too! So you should get that book right away! :)

  I'm happy to hear that you like my blog. I've been wondering if anybody's interested... :D

  ReplyDelete
 3. Parasta olla hyvä kirja, menin tilaamaan sen saman tien vinkkaamastasi linkistä, oops... :) No, eipä tuo 30€ ole kovin paha hinta. Kiva että aloitit blogin, tyyliäsi olen seuraillut pitkään mm. tyylitaivaassa.

  ReplyDelete
 4. Se on kyllä kätevä kirja! Siellä on helpot ohjeet ja pikkusen kun harjottelee niin varmasti oppii! Kun tilasin ton ekan kirjan joku vuosi sitten ni mulla oli jo alkeet hyvin hallussa, mutta se oli silti hyvä ostos. Paljon inspiroivia kuvia. Se niiden blogi on kans aika ihana, paljon vinkkejä ja kuvia! :)

  ReplyDelete
 5. no hitsi vie kun tuo kirja vaikuttaa hienolta ja esittelykuvatkin on hurmaavia!ei mullekin löytyis mitään kampausvinkkejä... No turha varmaan edes kuvitella. Mutta jospa niitä vois jotenkin soveltaa?
  t. neiti paperinukke

  ReplyDelete
 6. Varmasti voi! Ja siellä on meikkivinkkejäkin ja puhutaan noin muutenkin vintage tyylistä, eli vaikka ei omaan tukkaan soveltaisikaan kaikkia neuvoja niin varmasti on inspiroiva :)

  ReplyDelete

You can comment in English, tai suomeksi. Of just for fun, in deutsch!