Wednesday, September 8, 2010

Well! That was unexpected...

..but i'm not complaining! The fashion magazine Elle nominated me as the best dressed woman in Finland 2010! There is about 50 ladies on that list, so i don't think i really have a chance to win, since many of them are actually famous, unlike me :D
But it's fun anyway! Go and vote for me if you think i deserve to win ;)
(the page is only in Finnish, sorry... )

VOTE HERE.


I was also featured in Elle Accessories issue, but that was just a short interview...

9 comments:

 1. Oh, congrats! I voted for you ages ago. ;)

  ReplyDelete
 2. congrat hun...I will go check it out and vote for you.

  ReplyDelete
 3. Jee jee :) Huippua!

  Mutta muuten toi on ihan paska koko homma, siis se lista - siellähän on kauhee määrä sellaisia jotka eivät pukeudu mitenkään erityisen hyvin tai erikoisesti. Niiden ois kannattanu pitää laatu yllä ja karsia kaikki bladi-bla julkkikset pois, jättäneet vain10-20 oikeasti hyvin pukeutuvia ja tyylistä kiinnostuneita sinne! Toivottavasti siellä ei sitten käy liian paljon idiootteja äänestämässä tylsästi pukeutuvia :D Mä pidän peukkujani pystyyn!

  ReplyDelete
 4. Thanks girls <3

  Ulrika, tiiän! :/ Siel oli tosi moni sellanen joka pukeutuu normaalisti tosi tylsästi, mutta on gaaloissa ym. muiden pukemana. Tyyliä, joo...

  ReplyDelete
 5. Onnea ehdokkuudesta! Olin myös pettynyt tohon listaan, luulin että siellä olisi oikeasti tyylikkäitä julkkiksia, eikä vaan julkkiksia. Mutta voit siis olla tyytyväinen siihen että sä olet (muutaman muun ohella) päässyt sinne oikeilla meriiteillä :)

  ReplyDelete
 6. Jee, onneksi olkoon ehdokkuudesta! Se on kyllä enemmän kuin ansaittu.

  Minäkään en ymmärrä minkä ihmeen takia osa noista ihmisistä on nostettu ehdokkaiksi. Hirveän monet listatuista ovat tylsiä peruspukeutujia. Onneksi sentään osa ihmisistä on valittu oikein.

  ReplyDelete
 7. Muakin ihmetytti osa nimistä listalla, tyylitajusta ei tietoakaan mutta kuuluisuutta senkin edestä. Sun ehdokkuus on sentään ansaittu!

  Sait muuten Beautiful Blogger-tunnustuksen blogissani, sekin täysin ansaittu :) Tyylisi on upea!

  ReplyDelete

You can comment in English, tai suomeksi. Of just for fun, in deutsch!