Monday, July 12, 2010

BBQ on the beach, out with my boys and the cutest little cafe in Helsinki

BBQ on the beach with friends. Even though i love vintage swimwear, i'm not much of a swimmer. And i'm not into sunbathing. But it's nice to be near the sea (or a lake) in the summertime when it's hot (almost +30°c)
Sakari & Me. I'm wearing my favourite summer hat and another pair of new glasses! And Sakaris shirt :)

Missy, Toni and Baawo.

The cutest little cafe in Helsinki, Kaartintupa! I've been there many times, and it never lets me down! The food is excellent, prices are very reasonable and the service is very friendly. I've mentioned that lovely place once here in my blog, remember?
That goat cheese pie was splendid. They also have lots of old magazines there to read.

Out with my boys.
Shirt and shoes second hand, skirt vintage.Bix and Cecil love to be outdoors when it's this hot. And lots of birds to chase!

After that it's nap time!

2 comments:

 1. Mitä eroa on vintagella ja second handilla? Tuntuu muutenkin hassulta maksaa usein pelkästä vintage-sanasta kun rehdisti kirppikseltä löytää usein tavaroita samoilta aikakausilta huokeammin.

  Anteeksi hiillostus mutta ajattelin että osaisit vastata alan ammattilaisena tähän:) Tuo raitapaita on muuten huippusöpö!

  ReplyDelete
 2. Mä ouhun vintagesta sillon kun kyseessä on vanhempi vaate. Usein vaatteista puhuessa vintage raja vedetään 25 vuotta ja sitä vanhemmat, jotkut vetää rajan jopa 50 vuoteen. Joidenkin mielestä raja kulkee 70-luvussa, mutta se rajahan ei ole mikään pysyvä (siis esim 50-luvulla 40-luku ei ollu vielä vintagea toisin kuin nyt pitkän ajan kuluttua).
  Vintagehan tarkoittaa suraan käännetynä vuosikertaa.
  Second hand'ista puhun sillon kun kyseessä on uudempi vaate, esim 80-90-luku tai ihan tän päivän vaate.
  Nyt kun vintage on kovassa huudossa, ihan tavallistenkin vähän vanhempien vaatteiden hinnat on nousussa, vaikka se ei olisi edes niin vanha, saati hyvässä kunnossa...
  Toivottavasti sekavasta sepustuksestani saa selkoa :)
  Tässä vielä pari linkkiä aiheesee liittyen:

  http://www.fintage.net/index.php?topic=40.0

  http://en.wikipedia.org/wiki/Vintage_clothing

  ReplyDelete

You can comment in English, tai suomeksi. Of just for fun, in deutsch!